הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
15/05/23 17:07
17.11% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
"הדעות בשאלה איזה מכשיר טלפון נייד מאובטח יותר, iPhone או אנדרואיד – חלוקות. הדעה הנפוצה היא שמאחר שה-iPhone פועל בסביבת 'גן סגור', הוא בטוח יותר, אבל ממש לא ברור שזו תפיסה נכונה", כך אמר גיא מזרחי, מנכ"ל סייפרוס (CyPros).
מזרחי דיבר בכנס InfoSec23. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך אתמול (א') באולם האירועים לאגו בראשון לציון, בהשתתפות מאות מקצועני אבטחת מידע והגנת סייבר, והנחה אותו יהודה קונפורטס, העורך הראשי של אנשים ומחשבים.
"כל ארגון ביון עלול לתקוף את המכשיר הנייד"
לדברי מזרחי, המשמש יו"ר ועדת התכנים של הכנס, "מכשירי הטלפון הסלולריים של כל אחד ואחת מאתנו הפכו להיות מאגר מידע עתיר נתונים אודותינו – רוב, אם לא כל, חיינו הפרטיים והעסקיים נמצאים שם. אלא שקשה להגן על המכשירים הניידים הללו".
הוא הסביר כי "כל ארגון ביון יכול, ועלול, לתקוף את מכשיר הטלפון הנייד של הקורבן המיועד, את סביבתו ואת הסביבה הסלולרית שלו", הסביר. "בעזרת סוסים טרויאניים הוא מסוגל לשאוב נתונים ואף להשתלט עליו מרחוק, ולעשות זאת ללא מאמץ ובאופן קל יחסית".
גיא מזרחי, מנכ"ל סייפרוס. צילום: ניב קנטור
איום נוסף עלינו, בעלי המכשירים הניידים, הוא מצד ההאקרים. לדברי מזרחי, "אלה, אם כישורי הפריצה שלהם לא טובים מספיק, עלולים לרכוש, בקלות ולא ביוקר, כלי פריצה בדארקנט. בנוסף, הם יכולים לרכוש הדרכה, למשל מהאקרים שעבדו בשירות רוסיה במלחמתה באוקראינה, וכן לעשות שימוש בכלים רבים שפותחו בקוד פתוח".
"לכן", הסביר, "אף שהמחשבה המקובלת היא שה-iPhone בטוח יותר, הרי שלפחות מבחינת יכולות הפריצה הקיימות בידי המעצמות, זה בדיוק ההיפך: יותר קל להן לפרוץ יותר ל-iPhone. הסיבה לכך היא שיש יצרנים רבים של מכשירי אנדרואיד, ולכל אחד מהם צריך לפתח סוס טרויאני ייעודי. זאת, בעוד של-iPhone יש פחות סוגים שונים של מכשירים. כך נוצר מצב שעל מנת לפרוץ מכשיר טלפון סלולרי עם יכולות פריצה מועטות, מכשיר מבוסס אנדרואיד קל יותר לפריצה, ואילו תוקפים בעלי יכולות פריצה גבוהות יצליחו יותר במשימתם עם iPhone".
"עולם המובייל חשוף ליותר איומים מאשר עולם ה-PC"
מזרחי הסביר כי "מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד קלין יותר לניהול". לדבריו, "ההגנה הגיעה מעולם המחשב האישי, עם תוכנות אנטי וירוס. משם התפתחו רכיבי EDR ואז חל המעבר ל-XDR. הבעיה בעולמות המובייל היא שכלל רכיבי ההגנה לא בדיוק עובדים, יש קושי לנהל אותם וכך עולם זה חשוף יותר וליותר איומים, לעומת עולם המחשבים האישיים".
פער נוסף שהוא ציין קשור לפרוטוקולי התקשורת. "בעולם המחשוב, אנחנו רגילים לתעבורת IP, אבל בעולם הסלולרי יש פרוטוקולים נוספים, וניתן לנצל אותם לרעה: אפשר לערוך – מרחוק – באמצעותם מניפולציות על מכשירי הטלפון", אמר.
לסיכום ציין מזרחי כי "אנחנו נמצאים במצב שבו, לצערי, לא ניתן לעשות הרבה בהיבטי אבטחת המידע והגנת הסייבר בעולם הטלפונים הניידים. מה שכן ניתן לעשות הוא להתקין רכיבי XDR, ולאחר מכן להשתמש בכלי MDM. אז אפשר לתעל את תעבורת ה-IP של הטלפון הנייד דרך VPN, ולבסוף – להעביר את כלל ההתראות למרכז תפעול האבטחה, ה-SoC. האמת היא שאין לנו פתרון אמיתי להגנה על ה-iPhone".
15/05/23 14:23
7.89% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
גטר נבחרה למפיץ הבלעדי של חברת CyFox (סייפוקס) בישראל. חברת CyFox (לשעבר PINEAPP) מספקת היום למיליוני משתמשים בארץ ובעולם פתרונות אבטחה מקצה לקצה, המנטרים את איומי הסייבר בארגון 24 שעות ביממה, וכן הגנה מקיפה על הדואר הארגוני.
המהלך הוא חלק מתוכניותיהן של גטר ושל CyFox לצמוח בישראל ולהרחיב את סל הפתרונות ללקוחות בעולמות אבטחת המידע. גטר מביאה עימה נסיון רב בתחום ההפצה וניהול המוצר, עם מגוון רחב של מותגים בעולמות המחשוב והתקשורת.
לדברי אריה דנון, מנהל תחום האבטחה ב-גטר: "אין ספק כי CyFox מביאה לשוק פתרונות ייחודיים, עם יכולות AI מתקדמות, תחת מערכת ניהול אחת בשילוב SOC הפועל 24/7".
לדברי הילה מרקוביץ, סמנכ"לית המכירות של CyFox: "הבחירה בגטר הייתה ברורה, מאחר שמדובר בחברה ותיקה עם ניסיון רב בהטמעה ובהפצת מוצרים. אנו רואים בחברת גטר כמכפיל כח ושותף עסקי לדרך".
המוצרים של CyFox צילום: יח"צ
בין הפתרונות של CyFox
XDR+EDR כולל שירות 24/7 SOC
פתרון אבטחת מידע מקצה לקצה, מבוסס מספר מנועים, המסונכרנים באינטגרציה מלאה, לשם ניטור איומי סייבר בארגון. זיהוי איום ברשת, התרעה וחסימת האיום על ידי צוות אנליסטים מומחים SOC – 24/7. המערכת מבוססת בינה מלאכותית, אשר לומדת את הרשת, מזהה אנומליות ותנועות חשודות ברשת.
המוצר כולל מערכת Monitoring מקיפה, שבאמצעותה ניתן לנהל את הנכסים בארגון (Asset-Management) ולנהל פגיעויות (Vulnerability-Assessment).
הפתרון כולל מנוע בינה מלאכותית אשר לומד את הרשת, מזהה אנומליות ותנועות חשודות, מעבד ומזהה כל תנועה חריגה ברשת ברבדים שונים (Network, Host, User) ומדווח על כך בזמן אמת.
הפתרון כולל: Attack Hunter – פטנט ייחודי מבוסס בינה מלאכותית, הפועל כאנליסט סייבר דיגיטלי חכם Malware Hunter – מנגנון בדיקת Hash של קבצים במאגרי איומים Honey Pot – פריסת מלכודות ברשת, המתריעות על ניסיון חדירה חיצוני ופנימי IDS – איתור איומים על ידי ניטור תקשורת יוצאת ונכנסת NAC – זיהוי חיבור חומרה חדשה לרשת הארגונית FIM – מעקב אחרי קבצים ותיקיות ברשת הארגונית UEBA – AI לניתוח התנהגות חריגה של משתמשים ולאיתור אנומליות ניהול בענן – מנטר ומנהל לקוחות רבים תחת לוח מחוונים מאוחד CyFox-Mail-Secure מיילסקיור – (PINEAPP)
פתרון אבטחת סייבר מקיף להעברת מיילים, החוסם מעל 99.7% מהאיומים המתוחכמים, הספאם והווירוסים. הפתרון מגן על דואר אלקטרוני נכנס ויוצא, ומספק ניהול מדיניות גמיש לרמת המשתמש, הקבוצה, הדומיין והמערכת. הפתרון מאפשר לספקי שירותים מנוהלים להוסיף ולנהל את כלל לקוחותיהם בקלות ובגמישות.
הפתרון כולל: פתרון מקיף ומתקדם להגנה על הארגון מפני איומי דואר אלקטרוני לפני חדירתם לרשת, הגנה מעל 99% מפני איומים – כולל פתרונות משלימים של Sandbox ,BigMail ו-DRP גיבוי מיילים הגנה מקיפה Anti-Malware, Anti-Spyware, Anti-Spoofing, Anti-Phishing, Anti-Spam הגנה של מעל 99.7% מפני כל האיומים על ידי שימוש בהגנה רב שכבתית דו"חות למשתמשי קצה, המאפשרים ניהול עצמאי של רשימות שחורות ולבנות ושחרור מיילים חסומים סריקת לינקים אקטיבית יכולות בינה מלאכותית לשיפור רמת ההגנה ממשק משתמש משודרג, הגדרות חוקים וניהול לפי לקוח אימות דו שלבי סנכרון מלא מול Office 365 Sandbox מבית צ'ק פוינט שירות התאוששות מאסון – גיבוי מיילים במקרה של קריסת מערכת Big Mail – שיתוף קבצים גדולים בצורה מאובטחת לפרטים נוספים – הקישו לכניסה לאתר החברה
15/05/23 15:01
7.89% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
בעוד פחות מחודש צפויה להתקיים ועידת המפתחים השנתית של אפל, ואחד המוצרים המסקרנים ביותר, שמצפים לו כבר כמה שנים, הוא משקפי המציאות המעורבת של החברה. אינספור שמועות והדלפות כבר פורסמו על המשקפיים, שכנראה ייקראו Reality Pro, והצטרף אליהם כעת דיווח חדש וארוך של הוול סטריט ג'ורנל, שגם מאשש כמה פרטים מדיווחים קודמים, על הדבר הגדול הבא של חברת התפוח.
אז לפי הדיווח, המשקפיים יהיו דומים למשקפי סקי ויכסו לחלוטין את עיני המשתמש. כפריט של מציאות מעורבת, מצלמות חיצוניות יאפשרו תצוגה מלאה של העולם החיצון, הן מסיבות מעשיות והן כדי לאפשר פונקציונליות של מציאות רבודה היכן שהקרנות דיגיטליות מופיעות בעולם האמיתי.
הוול סטריט ג'ורנל גם מאשר פרט מרכזי של האופן שבו אפל הולכת להפוך את המשקפיים לקלי משקל ונוחים – בעזרת ערכת סוללות חיצונית "שצפויה להיות בגודל של משהו שמתאים ליד אחת".
הדיווח מדגיש, כי בעוד שסוג זה של ויתור עיצובי מנוגד לגישה הרגילה של אפל, ועל אף שהמשקפיים יוצגו לראשונה כשהם עדיין במצב "ניסיוני", כמה שניסו אותם דיווחו, כי "היכולות שלהם עולות בהרבה על אלו של המתחרים" הן מבחינת החוויה והן מבחינת הביצועים. זה לא ממש מפתיע, בהתחשב בתג המחיר שלהם, שלפי השמועות יעמוד על 3,000 דולר – פי שלושה מהמחיר של ה-Quest Pro של מטא, שלאחרונה נאלצה להוזיל את מחירם ב-500 דולר. רבים תוהים, על רקע תג המחיר הזה, האם אפל מובילה את עצמה לכישלון בקטגוריית המוצרים החדשה הזאת, אבל אפל, כמובן, נחושה להוכיח שהמבקרים טועים – בייחוד על רקע הצלחותיה בעבר להפוך לשחקן דומיננטי בכל קטגוריה חדשה שנכנסה אליה, כמו בשוק הסמארטפונים עם ה-iPhone, הטאבלטים עם iPad, רכיבים לבישים עם Apple Watch ואודיו אלחוטי אמיתי עם AirPods.
15/05/23 16:40
7.89% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
יש משהו די מובן בצורך של יצרניות, ולא משנה באיזה ענף, לספר שהמוצר שלהם הוא ייחודי. בעולם תחרותי, אם המוצר שלך ייחודי זה גורם לצרכנים, כך לפי התיאוריה, לחשוב שהוא גם יותר טוב מהמתחרים שלו וגם מושך התעניינות במוצרים אחרים של החברה. בכל מקרה, זה יוצר סוג של כותרת ויש על מה להכריז בגאווה במסיבת עיתונאים – גם אם היא עדיין וירטואלית.
וזה בדיוק הדבר הראשון שיש לי לספר לכם על Zenbook S 13 UX5304V של אסוס. החברה הכריזה עליו, וגם השיקה אותו די מהר, כנייד הכי דק מסוגו ביקום עם עובי של 10 מ"מ – סליחה, מתברר שזה 10.9 מ"מ. הלכתם לבדוק מחשבים אחרים בסביבה? אין טעם. אין לי ספק שהם צודקים, כי מילת המפתח היא מסוגו, והסוג שלו זה מחשב עם מסך OLED בגודל 13.3 אינץ' שמציע רזולוציית 2.8K, ולא מוותרים על מילה.
כן זה היה קצת ציני, ותסלחו לי ב-אסוס, אבל חשוב יותר שמדובר במחשב שמשקלו עומד על כ-1 ק"ג, וחשוב יותר העיצוב והסגנון של המחשב שנראה טוב, כשהגוף מיוצר מסגסוגת אלומיניום, שהיא כאמור קלת משקל אך חזקה ועומדת במבחני העמידות הצבאיים האמריקניים MIL-STD-810H. ומעניין אותי עוד יותר שמדובר במחשב שממשיך לעמוד בראש הפורטפוליו הצרכני של החברה, אך רק קורץ למקצוענים, כי לדוגמה אין חיישן טביעות אצבע, שהפך כמו בטלפונים לדבר שקשה לוותר עליו כדי להרגיש בטוח.
המסך עצמו, עם תמיכה של 100% במרחב הצבעים DCI-P3, עם אישור לשמירה על העיניים של מעבדות TÜV Rheinland, עם תמיכה ב-Display HDR 500, שהוא תקן שמבטיח שחורים עמוקים ומדויקים, ועם הגנה של Gorilla Glass NBT, פשוט מספק תצוגה מרהיבת עין שכיף להביט עליה ובה, היא באמת הופכת את השימושיות היומיומית וגם את הצפייה בתוכן וידיאו/סרטים לחוויה מהנה. הדגם שהגיע לבדיקה, דרך אגב, לא צויד ביכולות מגע, והוא מציע בהירות יחסית גבוהה של 550 ניט.
דקיק ביותר. Zenbook S של אסוס. צילום: יח"צ
הדקיקות – הישג בכל מקרה
הדקיקות של המחשב בפני עצמה, שלא יהיה ספק, היא הישג טכנולוגי. כי חייבים להשאיר מספיק מקום לאוורור, ושיהיה מספיק מקום למצלמות המורכבות, וכדומה. עד כמה זה הישג? גוגל השיקה לאחרונה את הטלפון המתקפל הראשון שלה, Pixel Fold. עוביו של הטלפון הזה, שהוא הדק ביותר מבין כל המתקפלים על הציר האורך כיום, עומד על 12.99 מ"מ, כמעט 20% יותר מעוביו של ה-Zenbook S 13 UX5304V.
עוד הישג מרשים הוא שלמרות דקיקותו, המחשב מציע מעבר לשני חיבורי USB-C גם חיבור USB-A וחיבור HDMI בגודל מלא, וזאת בעולם שבו רוב המחשבים האולטרה-קלים והדקיקים מציעים רק שני חיבורי USB-C.
המעבד של המחשב מושא הבדיקה הזו הוא Core i7-1355U, ויש לומר די כצפוי – כי כל הנראה הוא הכי פופולרי בקרב המחשבים הדקיקים המבוססים על מעבדי הדור ה-13 של אינטל ועונים לתנאים המעודכנים של Evo. זו מעבד 10 ליבות, שתיים מהן ביצועיות והאחרות יעילות, כך שהוא מציע 12 נימי עבודה. המהירות המרבית של הליבות היעילות יכולה להגיע ל-3.7 גיגה-הרץ ואילו הליבות הביצועיות ל-5 גיגה-הרץ, ומה שחשוב במעבד הזה הוא שצריכת הכוח שלו עומדת על 15 וואט בלבד. זה כמובן עוזר מאוד לצריכה הכוללת של המחשב, ועם סוללת 63Wh הוא החזיק במבדקים לא פחות מ-13 שעות, בדיוק מה שהחברה הבטיחה.
אסוס שילבה במחשב הזה, לפחות בדגם שהגיע בלבדיקה, 16 גיגה-בייט זיכרון RAM מסוג LPDDR5 במהירות אפקטיבית של 4,800 מגה-הרץ, כרטיס זיכרון SSD בנפח 1 טרה-בייט, ויש גם תמיכה ב-WiFi 6E וב-Bluetooth 5.0.
מבחינת שימושיות קשה שלא לשים לב למאוורר שמתחיל להשמיע את קולו, וזו תופעה מוכרת למדי בעת שהמחשב מתחיל להרגיש עומס עבודה קשה. אבל בדרך כלל לא ממש מרגישים שהוא שם, גם בגלל הכנסת האוויר התחתית הגבוהה יחסית שמושגת עם מנגנון הציר של המסך, שמגביה בצורה מצוינת את המקלדת לזווית שנוחה מאוד להקלדה.
אבל ההקלדה לא כל כך נוחה למרות שהמקשים יורדים כמ"מ בעת ההקשה. יש נוקשות מסוימת מורגשת בציר ההחזרה של המקש. אולי זה בגלל שהתפנה קצת יותר מקום למשטח השליטה הענק? לא יודע, אבל זו ההרגשה. המשטח עצמו, כאמור, גדול מאוד, נוח לשימוש ומדויק, והוא גם מצופה בחומר נגד השארת טביעות אצבע.
המחיר של Zenbook S 13 UX5304V בשוק עומד על כ-6,300 שקל נכון לעכשיו, וזה בערך המחיר הצפוי למחשב מסוגו.
15/05/23 11:23
5.26% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
כמיטב המסורת של ארגון כנסים וועידות המיועדות לקהל מקבלי ההחלטות ומנהלים בארגונים, קטנים כגדולים, הכריזה זום (Zoom) על קיומה של ה-Work Transformation Summit, ועידה בינלאומית, שתיערך ב-25 במאי (בזום, בין השעות 11:00-13:00 – וללא תשלום) ושתעסוק רובה ככולה בשימושי הבינה המלאכותית בעולם התעסוקה המשתנה.
הוובינר של זום יציג תובנות ניהוליות של מיטב המומחים העולמיים בשאלה שמעסיקה ארגונים רבים: איך להשתמש בבינה מלאכותית כדי לתקשר טוב יותר עם הלקוחות? כמו גם איך משתפים פעולה, מעצימים פרודוקטיביות ומצטיינים – על רקע ההתפתחות המהירה של נוף העבודה המודרני.
המפגש מיועד למנהלי טכנולוגיה בארגונים, למקבלי החלטות, למנכ״לים, למנהלי חוויית לקוח (CX) ולצוותי מכירות מתקדמים.
בין המרצים ניתן יהיה לפגוש את פסקל בורנט, מומחה בעל שם עולמי בתחומי ה-AI והאוטומציה, סמיטה חאשים, סמנכ״לית מוצר ראשית בזום, ג'יי.פי גונדר, סגן נשיא בחברת פורסטר, רובין גאסיס, מנכ״ל מטריג׳י, ננסי ראדמייקר מלונדון ביזנס סקול, את קייסי סנטוס, מנמ"רית אשוריון, דייוויד סטריקלנד, סגן נשיא טלהלת׳ ואחרים.
בין הנושאים שיידונו: איך מנהלים באחריות את השימושים של הבינה המלאכותית ואיך מתכוננים להטמעת התחום בארגון, שימושי Generative AI לשיפור חוויית הלקוח ואילו חידושים כדאי לאמץ בחיבור הנכון בין אנשי מכירות ושירות והלקוחות.
לחצו כאן לתוכנית הוועידה ולרישום.
15/05/23 12:40
5.26% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
גלי גב, בת ה-30, היא ראש צוות פיתוח בחברת הענן ההיברידי פאדום (Faddom). בנוסף היא נמצאת בשנה שלישית ואחרונה של לימודיה לתואר במדעי המחשב, עם התמחות ב-AI.
עוד מגיל 13 שאפה גלי להיכנס לעולם ההיי-טק. שלושת אחיה היי-טקיסטים והיא מספרת שאחיה הגדול (שעובד כיום באמזון) היווה עבורה השראה ובעקבותיו החליטה להתמחות בתיכון במגמת מחשבים. משם המשיכה לקורס תכנות ושירות צבאי בממר"ם.
מתאמנת ביוגה. גלי גב, ראש צוות פיתוח, פאדום. צילום: פרטי
כך נראה יום בחייה
8:30 – מתעוררת ולוקחת את הבוקר לאט, לרוב עם תשחץ או סודוקו ש"מעירים" לי את הראש.
10:00 – מגיעה למשרדי הסטארט-אפ שאני עובדת בו בר"ג, פאדום – חברת תוכנה בתחום הענן ההיברדי. אני מאוד אוהבת את האווירה הצעירה והדינמית שיש לנו במשרדים ונהנית מאד מהאתגר המקצועי של התפקיד שלי כראשת צוות פיתוח. בחברה שלנו מקפידים על 3-4 ימים שכולם מגיעים בהם פיזית למשרד, ומשמרים מתכונת היברידית של יום בשבוע של עבודה מהבית. כשאני מגיעה אני מכינה קפה וממלאת את בקבוק המים הרב-פעמי שלי, בודקת ועונה למיילים, עוברת על המשימות היומיות ומתכוננת לפגישת ה"דיילי" עם צוות הפיתוח שלי.
11:00 – מתחילה פגישת צוות יומית בה עוברים על המשימות הפתוחות ברמת הפיתוח של המוצר, משתפים הדדית בהתקדמות ובאתגרים הנקודתיים שיש ומחלקים משימות חדשות או דחופות ליום הקרוב.
12:00 – מתחיל הדיון המשרדי היומי בקרב העובדים סביב השאלה "מה נזמין לאכול היום?" – יש לנו בחברה תן ביס ואנחנו משתדלים לאכול יחד בכל יום. פעם מקסיקני, פעם סלט ולפעמים מתפרעים גם באיזה המבורגר וצ'יפס שחיתותי. זה מגבש אותנו כצוות וכחברה, ומאפשר לנו זמן להתעדכן זה עם זה ברמה האישית.
14:00-17:00 – ממשיכה פגישות או מסייעת לפתור בעיות תכנות שעולות, במקביל אני עובדת על המטלות האישיות שלקחתי על עצמי ברמת הפיתוח. אני אוהבת לו"ז צפוף ומאתגר, זה מוציא את הכי טוב ממני.
17:30 – עושה הפסקת קפה עם משהו קטן ומתוק.
19:00 – מסיימת לעבוד וממשיכה לאימון פילאטיס מכשירים או יוגה. לפעמים חוזרת ישר הביתה כדי לסיים מטלות ללימודים.
21:00 – מבשלת ארוחת ערב יחד עם הבן זוג שלי. אחרי הארוחה אנחנו לפעמים מאתגרים אחד את השנייה במשחק שחמט או שש-בש טוב וכמובן שאני מנצחת ????. בערבים אחרים אני נפגשת עם חברות או משתעשעת בתחביב התפירה שירשתי מסבתי.
22:00 – כמעט כל ערב איכשהו נגמר בזה שאני והבן זוג שלי אוכלים פופקורן שאני מכינה בסיר (כן כן, בסיר! לא אוהבת את הפופקורן של המיקרו????) לצד צפייה בסרט או פרק בסדרה אהובה.
מוצאת אפילו זמן לקצת טבע. גלי גב, ראש צוות פיתוח ב-פאדום. צילום: פרטי
15/05/23 12:41
5.26% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
חברת ניאוגיימס (Neogames), המספקת פתרונות טכנולוגיים ושירותים ליותר מ-200 לקוחות ברחבי העולם עומדת להחליף בעלות לאחר שקיבלה הצעת רכישה על ידי אריסטוקרט, ענקית הגיימינג והתוכן מאוסטרליה, ב-1.2 מיליארד דולר במזומן. ההצעה שהוגשה הינה במחיר מניה של 29.5 דולר, שמשקף פרמיה של יותר מ-110% ממחיר השוק של החברה נכון לסגירת המסחר ביום שישי היום האחרון של המסחר השבועי.
ניאוגיימס, אשר חלק ניכר מעובדיה, כמו גם מטה החברה, ממוקמים בתל אביב, היא חברת טכנולוגיה, המשמשת כספקית גלובלית של פתרונות iGaming ו-iLottery. פתרון השירות המלא של ניאוגיימס והחברות הבנות שבבעלותה משלב פלטפורמות טכנולוגיות ייחודיות ומגוון שירותים.
ניאוגיימס השלימה בשנת 2022 את רכישת קבוצת החברות אספייר גלובל וכיום מונה כ-1,100 עובדים בשמונה מדינות באירופה ובארה"ב ומספקת את שירותיה ליותר מ-200 לקוחות ברחבי העולם. החברה נסחרת כיום בבורסת נאסד"ק בניו-יורק.
"אנו נרגשים להצטרף לאחר מחברות הגיימינג המצליחות והגדולות בעולם ולהיות חלק משמעותי מאסטרטגיית הצמיחה של אריסטוקרט", אומר מוטי מלול, מנכ"ל ניאוגיימס. "אני בעיקר גאה בצוות העובדים שלנו, שהפכו אותנו לאחת החברות המובילות בעולם בתחום אספקת טכנולוגיה ושירותים בתחומי iGaming, iLottery וספורט – וככזו שמשלבת בין כל אלה. אין לי ספק ששיתוף הפעולה עם אריסטוקרט יסייע לנו להפוך למובילה גלובלית בתחומנו, יאפשר לנו להיכנס לשווקים חדשים, להעמיק פעילות בשווקים קיימים ולהרחיב את מגוון האפשרויות ללקוחותינו הרבים".
15/05/23 13:45
5.26% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
דגמי ה-iPhone 15 וה-iPhone 15 Plus הפשוטים יותר שאפל תשיק מאוחר יותר השנה יצוידו בעדשת מצלמה אחורית של 48 מגה-פיקסל, בדומה לדגמי ה-Pro – כך לפי ג'ף פו, אנליסט בחברת ההשקעות Haitong International Securities מהונג קונג.
לדבריו, עדשת 48 מגה-פיקסל בדגמים אלה תשתמש בחיישן תלת-שכבתי חדש, שיכול ללכוד יותר אור לצורך הפקת איכות תמונה משופרת. עם זאת, בהתבסס על בדיקות שרשרת האספקה האחרונות, פו מאמין שעשויות להתעורר בעיות ייצור, שעלולות לגרום לעיכובים בייצור ה-iPhone 15 וה-15 Plus. בינתיים הצפי הוא שהמכשירים יושקו בספטמבר.
אפל הציגה לראשונה עדשת מצלמה של 48 מגה-פיקסל ב-iPhone 14 Pro וב-iPhone 14 Pro Max בשנה שעברה. העדשה מאפשרת למשתמשים לצלם תמונות ProRAW ברזולוציית 48 מגה-פיקסל, השומרות יותר פרטים בקובץ התמונה עבור גמישות עריכה רבה יותר.
פו היה הראשון לדווח כי דגמי ה-iPhone 15 Pro לא יכללו עוד כפתורי חומרה עקב "בעיות עיצוב". הוא עדיין מצפה שדגמי ה-iPhone 15 Pro יציגו מסגרת טיטניום, שבב A17 Bionic משודרג, זיכרון RAM מוגדל של 8 גיגה-בייט ועוד, והוא שב והדגיש שלכל ארבעת דגמי ה-iPhone 15 תהיה יציאת USB-C.